Mijn werkwijze

 

Heb jij een “Will and Need to change?”

1. Telefonische intake

Tijdens dit gesprek kunnen we inschatten of er een klik is tussen ons en of ik iets voor je kan betekenen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en is geheel kosteloos.

 

2. Coaching Sessies

De coaching sessies vinden plaats in mijn praktijk of op jouw werkplek. Een gemiddeld traject bestaat uit 6 sessies van een uur. De eerste maand zien we elkaar om de week, daarna zit er langere tijd tussen de coach sessies. Ik geef handvatten, maar geen adviezen, want ik geloof dat de antwoorden in jou zelf zitten. Door mijn vraagstelling en jouw zelfreflectie komen deze naar boven en krijg je inzichten die aanzetten tot verandering van gedachte, gevoel en gedrag. Middels huiswerk oefeningen ga je met de inzichten aan de slag in het dagelijks leven. Dit doe je stapsgewijs. Zo leer je de verandering van gedachte, gevoel en gedrag eigen te maken en word je jouw Imposter gedachten en Imposter gevoelens de baas.

 

 

Tarieven:

Traject van 6 sessies van 60 min   € 525,-

 

Coaching wordt doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. De kosten zijn wel aftrekbaar voor ondernemers. Kijk ook eens of jouw werkgever hierin iets voor je kan betekenen, een blije werknemer is immers een productieve werknemer.

Wil je een vrijblijvend telefonisch intakegesprek?