Over mij

 

‘Ik ben een luisterend oor, positief en eerlijk.’

Wie ben ik

Ik ben Ellen Gribling, al 26 jaar succesvol fysiotherapeute met een goedlopende praktijk. Ik ben Life Coach en kan wel zeggen ervaringsdeskundige op het gebied van Het Imposter Syndroom. Jarenlang heb ik hiermee geworsteld, niet wetende dat het een naam had. Menig kans heb ik aan me voorbij laten gaan, bang dat ik de verwachtingen van anderen niet kon waarmaken. Ik was de koningin van het uitstel- en vluchtgedrag. Ik heb talloze ‘goede’ argumenten bedacht om dingen niet te doen. Uit angst om door de mand te vallen, hield ik mezelf klein. Inmiddels heb ik geleerd dat dit je nergens brengt. Alle kansen die ik nu krijg benader ik zoals Pippi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan! Met positief resultaat!

Ik zie dagelijks mensen die klachten hebben die niet overgaan zonder aanwijsbare medische oorzaak. Dit komt vaak door stress veroorzaakt door Het Imposter Syndroom. Langdurige stress verlaagt je belastbaarheid. Dit is de hoeveelheid belasting (activiteit) die jouw lichaam aankan. Als deze belastbaarheid vermindert, ervaart jouw lichaam de normale dagelijkse belasting (activiteit) als overbelasting. Dit resulteert in fysieke klachten die niet genezen, soms in een burn out.

De mensen die mij benaderen voor coaching worstelen met dit alles. Ik coach vanuit ervaring met de wetenschap dat je ermee om kan leren gaan en je op een punt kan komen waarop het je niet meer belemmert. Dit gun ik jou ook!

Geniet van……..

Humor, dat vind ik heel belangrijk. Ik word erg gelukkig van het ontmoeten van nieuwe mensen. En van dingen leren die ik nog niet kan. Ik ben bezig de Spaanse taal te leren, hiervan maakt mijn hart een sprongetje! Ik heb een (nieuwe) post HBO opleiding tot Life Coach met succes afgerond. Op mijn 49e heb ik nog leren wakeboarden. Varen in de zomer is voor mij het ultieme genieten, maar ook een leuk festival en spontane acties met familie en vrienden. Ik houd niet van koken. Gelukkig doet mijn vriend dat en is hij er goed in.

Opleidingen

Beroeps Coach Practitioner bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Deze opleiding is erkend door de NOBCO en heeft het EQA keurmerk.

Opleidingen

Motivational Interviewing en Oplossingsgericht Coachen bij PsychFysio in Nieuwegein

Mindfulness training bij See True Opleidingen

 

Pure Flow Coaching

 

+ 31 6 18 14 15 16

Coachcentrum Amstelland
Stationsweg 38 D
1431 EG Aalsmeer

Copyright 2021 Pure Flow Coaching | Ontwikkeld door www.eenwebsitevoorjou.nl, fotografie door Huize Vorkie