Over mij

 

‘Ik ben een luisterend oor, positief en eerlijk.’

Wie ben ik

Ik ben Ellen Gribling, een gecertificeerd Life Coach met een eigen coach praktijk. Daarnaast ben ik al 29 jaar succesvol fysiotherapeute met een goedlopende praktijk.
In beide praktijken zie ik dagelijks mensen die klachten hebben die niet overgaan zonder dat er een aanwijsbare medische oorzaak is. Dit komt vaak door stress die veroorzaakt wordt door te leven vanuit je ratio. Dat wil zeggen; door volledig voorbij te gaan aan wat jouw gevoel aangeeft. Door structureel over je grenzen heen te gaan. Door je leven te laten bepalen door die irritante interne stemmetjes, door de meningen en verwachtingen van anderen. Kortom; door niet te luisteren naar jezelf, naar je gevoel, naar wat je hart je ingeeft.
Langdurige stress resulteert in fysieke en/of psychische klachten, denk aan altijd maar moe zijn, geen energie hebben, last van je nek of rug, een burn out. Om klachtenvrij te kunnen zijn is verandering dus noodzakelijk en dié verandering begeleid ik.

Mijn missie is:

Jou van hoofd naar hart te laten gaan en het leven te leven waar je zó naar verlangt. Een leven vanuit gevoel, authenticiteit, vertrouwen, rust en kracht.

Opleidingen

Beroeps Coach Practitioner bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Deze opleiding is erkend door de NOBCO en heeft het EQA keurmerk.

Opleidingen

Motivational Interviewing en Oplossingsgericht Coachen bij PsychFysio in Nieuwegein

Mindfulness training bij See True Opleidingen

 

Pure Flow Coaching

 

+ 31 6 18 14 15 16

Coachcentrum Amstelland
Stationsweg 38 D
1431 EG Aalsmeer

Copyright 2021 Pure Flow Coaching | Ontwikkeld door www.eenwebsitevoorjou.nl, fotografie door Huize Vorkie