Hoe zien het coachtraject en de workshop eruit?

 

Verandering komt niet vanzelf…….

Je tackelt de thema’s die op jou van toepassing zijn om jouw Imposter gedachten en gevoelens de baas te worden.
Hoe? In 4 maanden ga je aan de slag met:

Bewustwording
Uitzoeken wat de onderliggende angst is; afwijzing? Of misschien de door jou zo begeerde erkenning niet krijgen? Bang om te falen? Om succes te oogsten en vervolgens nóg grotere successen te moeten realiseren? Of misschien een andere angst?
Herkennen van de Imposter gedachten, jouw innerlijke criticus, hoe reëel zijn deze gedachten en hoe ziet jouw patroon eruit?
Leren luisteren naar jezelf i.p.v. naar de Imposter.
Zelfverzekerd worden. Onzekerheid is een rode draad.
Hoe ga je om met de angst om door de mand te vallen:
Vertoon je kenmerken van het vechtgedrag: extreem perfectionisme, de lat heel hoog leggen, alles tot in de puntjes voorbereiden, eindeloos doorwerken (workaholic) met kans op een burn-out.
Of vertoon je kenmerken van het vluchtgedrag: de lat te laag leggen, onder je kunnen werken, uitdagingen vermijden?
Misschien herken je je jezelf in mix ervan.
Je leert jouw gedrag weer in gezonde banen te leiden:
De innerlijke criticus niet teveel macht te geven.
Grenzen afbakenen en daarmee perfectionisme een kwaliteit maken.
De lat op de juiste hoogte leggen.
Omgaan met vluchtgedrag.
Leren je kwaliteiten, talenten en prestaties op waarde te schatten.
Leren jouw succes toe te eigenen.

Wat is het resultaat?
Jouw zelfvertrouwen zal enorm toenemen, wat je terugziet in de keuzes die je maakt. Je leven zal meer in balans zijn. Niet meer doorslaan in perfectionisme, inzien dat het niet altijd het hoogst haalbare hoeft te zijn. Je zal niet meer balen van jezelf omdat je wéér een reden hebt bedacht om iets niét te doen. je gaat de uitdaging aan i.p.v. hem te vermijden. Je durft je dromen te realiseren, want je durft weer te vertrouwen op je kwaliteiten en je eigent je de door jou behaalde successen weer toe. Bevestiging heb je niet meer nodig want je weet wat je waard bent. Je zal dit alles niet alleen maar denken of doen, maar ook voelen! Hoe mooi is dat?! En die lichamelijke klacht die maar niet over ging…….die kan ook genezen, want jouw belastbaarheid is weer terug op niveau. Ik kan je verzekeren dat jouw kwaliteit van leven toeneemt!

Tijdens de workshop krijg je inzicht in wat jouw meest belemmerende gedachte is. Je leert wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat dit weer een kwaliteit van jou wordt i.p.v. een valkuil. Je gaat naar huis met een concreet plan van aanpak wat door jou zelf is bedacht en gemaakt.

 

 

 

Ellen is een fijne warme coach. Ze stelde gerichte vragen die mij aan het denken zette. Zo heb ik inzichten gekregen in de gedachten die mij belemmerden. Door deze te herkennen kan ik er anders mee omgaan. Ik heb geleerd beter mijn grenzen te bewaken, waardoor ik meer tijd heb voor MIJ. Dat heb ik al lange tijd niet meer gehad. Door de sessies zie ik in hoe belangrijk dit is…….voor jezelf zorgen. En hoe vaak het erbij inschiet. Daar ben ik Ellen erg dankbaar voor.

S. v D.

Verpleegkundige te U.

Ik ben bij Ellen terecht gekomen omdat ik persoonlijk tegen een aantal dingen aanliep.
De kracht van Ellen is dat ze zich goed kan inleven in de persoon en de situatie. Ze houdt je een spiegel voor. Het voelde veilig om mijn emoties te uiten. Door gerichte vragen kwam ik zélf tot de kern van mijn hulpvraag en ontstonden er inzichten. Door onze gesprekken kan ik nu weer de juiste stappen vooruit zetten.

J.vd H.

Creative Designer luxe plantarrangementen te A.

Dream Big & Take Action!

Bel me, of mail me

+ 31 6 18 14 15 16